Det kan vara de små detaljerna som gör helheten med en renovering. Det är inte alltid som man kanske märker hur mycket arbete det ligger bakom en större renovering. Och man kan själv tänka om man inte renoverat så mycket tidigare hur pass mycket som ligger bakom.

De små detaljerna

Det finns alltid en risk att man glömmer bort de små detaljerna när man håller på att renovera. Det stora som syns är det som man gärna lägger krutet på. Det kan vara lika viktigt med dessa små sakerna som man vanligtvis inte lägger så mycket märke till. När man börjar vara klar så finns det alltid en risk med att man glömmer något så ta för vana att alltid skriva ner vad som ska göras så ni inte glömmer den där lilla taklisten i något hörn som ni skulle göra senare. Det är viktig att alla detaljer kommer på plats för att allt ska se perfekt ut. Har man skrivit enr på en lista så kan man bocka av allt eftersom man fixar.

Viktigt även utomhus

Det kan vara viktigt efter man exempelvis målat om huset att allt som plockats ner monteras upp igen. Det kanske är på sin plats att köpa nya fasadsiffror hos fasaddekor.se då huset ser så fint ut nymålat. Att montera upp några rostiga nummer kanske inte är vad man vill. Det kan tyckas vara en enkle detalj men kan göra mycket på husets nymålade fasad. Se till så att allt blir som ni tänkt er med er renovering och missa inte de små detaljera då detta gör mycket för helhetsintrycket. Man kan gärna be någon som inte avrit involverad i renoveringen att säga sin mening om saker och ting. Man blir lätt hemmablind då man håller på.