Vill du slippa nyfikna blickar från grannar och förbipasserande kan en skärm för din trädgård eller terrass vara lösningen. Med en skärm kan du enkelt skärma av din omgivning och njuta av din stund utomhus i avskildhet. Ett perfekt insynsskydd helt enkelt. Välj mellan en mängd olika stilar och modeller som lyfter utseendet på just din bostad. Från klassiska modeller i trä till moderna skärmar i metall. En vacker dekorskärm är som ett smycke för trädgården och fungerar lika bra som väggprydnad.

Skärmarna finns i en mängd olika stilar och modeller. Du hittar därför enkelt något som passar för både fritidshuset och den moderna villan. Du kan även anpassa insynsskyddet genom att välja en högre eller lägre modell beroende på hur mycket omgivningen stör. En lägre eller glesare modell är ett bra alternativ för den som inte vill skymma utsikten.

För den händiga är alternativet att bygga skärmen själv. Viktigt att tänka på är att skärmen ska klara väder och vind. För dem med tummen mitt i handen finns dock enklare alternativ. Klicka här för att inspireras av ett brett utbud av dekorativa skärmar online som får ditt hus att sticka ut.

rnn.yqe.
Hzax4ZJ0mj@rnn.yqe.