När du har totalrenoverat ditt hus eller din lägenhet slås du ofta av hur otroligt snyggt allting blivit. Bostaden är helt tom och alla ytor är nymålade eller nytapetserade. Det kan bära emot att fylla denna vackra yta med gamla och slitna möbler. Det finns dock sätt att slippa fylla bostaden med gamla möbler.

Nya möbler

Är du händig kan du hålla nere kostnaden för renoveringen genom att göra så mycket som möjligt själv. På så sätt kan du få pengar över till ett nytt möblemang. Om du säljer dina gamla möbler istället för att köra dem till tippen kan du också få en grundplåt till ett nytt möblemang.

Fixa till dina gamla möbler

För de flesta av oss är det dock omöjligt att ha råd med nya möbler efter en renovering. Det behöver dock inte betyda att möblerna måste se gamla och slitna ut. Genom att måla om möblerna kan du få till en helt ny look i din bostad.

Blanda gammalt och nytt

Vissa av dina gamla möbler kanske är snygga som de är. Vissa kan behöva fräschas upp genom ommålning och några nya möbler kan du behöva köpa. Heminredning behöver inte alltid vara dyrt – kolla in detta utbud.