Något som är helt fantastiskt är när man äntligen är klar med renoveringen efter kanske månader av slit och släp. Man har haft en inre bild hur det ska komma att bli och nu står man där med ett färdigt resultat. Eller färdigt och färdigt. Det måste ju städas efter man renoverat också.

Städa efter renoveringen

Just städningen kanske är det som man minst vill hålla på med efter man renoverat. Det är ju nu man vill börja med att möblera upp och inreda hemmet som genomgått en stor förvandling. Lugn, det finns företag som kan hjälpa till med byggstädning. NOX AB är ett städföretag som man kan anlita för att utföra byggstädning. Under två dagar så städar dom hela bostaden så den blir skinande ren. Tänk vilken belöning till er själva för en väl genomförd renovering. Åk i väg två dagar och njut på hotell eller liknande för att komma tillbaka till ett rent hem.

Ställa i ordning hemmet

Väl hemma och allt är välstädat gäller det att ställa i ordning hemmet som ni önskar det. Kanske ni har passat på att byta ut den gamla soffan i samband mer renoveringen. Det är nu ni ska passa på att förändra er inredning exakt som ni vill ha det . Det kan vara lätt att man gått och retat sig på saker som man inte tycker passar in i hemmet. Det kan vara prylar från förr som bara hängt med flytt efter flytt. Sälj på Blocket eller skänk till någon Second Hand.

Klas
klas@example.com
Spel och framförallt klassiska brädspel är något som jag brinner för och kommer att skriva om.